תומרי שלי בן 8.
לא ידעתי, אפילו לא יכולתי לדמיין כמה אושר, עניין, אהבה, ו-כן, גם עיצוב, העולל החדש הזה יכניס לחיי.
הצבעים שנבחרו היו כחולים, ירוקים, טורקיז על גווניו השונים בשילוב נגיעות עדינות של צבע אדום חם.
חנקן נוזלי אשר נשפך על שמנת מתוקה מתובלת הפך אותה בן רגע לגלידה קרה ומרעננת- לא לפני שמילא את כל החלל בענני עשן לבנבנים מלאי אוירה. קור מקפיא הותז ממכשיר מתאים והקפיא בן רגע קצפיות רכות לגבישי קרח מתוקים. מיץ פטל הפך לקויאר עגול ומבריק, ואת הקולה הפכו הילדים לסוכרית גומי באורך מטר וחצי.
תמיד חשבתי שיהיו לי רק בנות- הרי אני כזאת "אמא של בנות", צובעת הכל בורוד ומתלהבת מסרטים וקוקיות...
כששקדי נולדה, העתיד נראה לי ורוד- תרתי משמע.
כשבאנו שוב עם בטן לאולטרסאונד ונודע לנו שהפעם זה בן , צבעוניות מעורפלת התערבלה לי בבטן: תמונות ירוקות של צבי נינג'ה ומדי צבא, ספיידרמנים אדומים וחרבות אפורות. אני? בנים???
לא ידעתי, אפילו לא יכולתי לדמיין כמה אושר, עניין, אהבה, ו-כן, גם עיצוב, העולל החדש הזה יכניס לחיי.
כבר 8 שנים שאני מעצבת ימי הולדת כחולים, ירוקים ואדומים- בלי טיפה של ורוד ועם כמויות בלתי נתפסות של אהבה.
הפעם המדען הצעיר ביקש- יום הולדת בנושא מפלצות. עם מדע כמובן- ושיהיה מתוק.
וכרגיל- ביקש וקיבל.הצבעים שנבחרו היו כחולים, ירוקים, טורקיז על גווניו השונים בשילוב נגיעות עדינות של צבע אדום חם.
בלונים בצבעים הנכונים נופחו, הוצבו על מוטות פלסטיק ירוקים וננעצו בעציצים הרבים המקיפים את הפרגולה המשפחתית.
דגלי נייר מעוטרים במפלצות וברכות נתלו סביב, ומארזי ממתקים (מפלצתיים כמובן) מולאו במיני מתיקה ובהפתעות. עגלת הפופקורן התמלאה לאיטה בגרעיני תירס נפוחים, ממלאה את חלל המסיבה בניחוח מלוח ומוכר. אוירת חג תלויה באויר.
ההפעלה שנבחרה היתה בישול מולקולרי- חוויה מדהימההה העובדת על כל החושים:
בעזרתו האדיבה של ה"דוקטור" כפי שקראו לו הילדים, מדדנו, טיפטפנו, זילפנו וערבבנו, יצרנו וליקקנו ממתקים בצורות ומרקמים מפתיעים ומדהימים.חנקן נוזלי אשר נשפך על שמנת מתוקה מתובלת הפך אותה בן רגע לגלידה קרה ומרעננת- לא לפני שמילא את כל החלל בענני עשן לבנבנים מלאי אוירה. קור מקפיא הותז ממכשיר מתאים והקפיא בן רגע קצפיות רכות לגבישי קרח מתוקים. מיץ פטל הפך לקויאר עגול ומבריק, ואת הקולה הפכו הילדים לסוכרית גומי באורך מטר וחצי.
קינחנו בגביעי צ'יפס חם ומלוח ובלחמניות טריות עמוסות כל טוב, ובעוגת מפלצת כמובן.
מזל טוב מתוק שלי, מי יתן ואוכל להמשיך ולהגשים את תלומותיך המתוקים כל חיי. אמן.
אני מכירה אותך בערך 6 שנים ומשנה לשנה את רק משתבחת ולא מפסיקה ולו לרגע לגרום לי לפה פעוררררררררררררררררררר
השבמחקוואו, כמה השקעה!
השבמחקאיזה יומהולדת מושלם ומהמם!
איזה יופי של שיתוף פעולה בין חשיבה ילדית החלטית לאמא מבצעת על הצד הטוב ביותר.
השבמחקהמון מזל טוב לתומר (-:
תודה תודה תודה!
השבמחקאיזו השקעה , איזה כיך לו
השבמחקאיך הכנת את הקופסאות?
רעיון נפלא ליום הולדת!
השבמחקוהעוגה- מקסימה! הצביעה והביצוע, וואו!
2 מילים- פשוט מהמם!!!!!!!!!!!!!!!
השבמחקיה! גם אני רוצה סוכריות גומי מקולה! איך עושים? יש סיכוי להדרכה? ומיותר לציין שעיצוב המסיבה והעוגה מהמם
השבמחקשוב תודה!
השבמחקבכדי להפוך קולה לסוכריית גומי יש צורך בחומרים מיוחדים שאותם הביא מנחה יום ההולדת (בישול מולקולרי, זוכרת? גישה שונה לגמרי למטבח...). אני חושבת שהוא מוכר אותם, אשאל אותו ואחזור אלייך אם תרצי.
יום מקסים!
טל מדהימה! איזה רעיונות!
השבמחקמי הוא הדר' המפעיל? תני לנו המלצה......
הי טל
השבמחקאין עלייך. מי המפעיל? את יכולה לתתאת הפרטים עליו שנוכל להשתמש בו גן..... את יודעת יש לי בנים רבים
סיגי פרידמן
לפעמים אני ממש מצטערת שאת לא שכנה שלי.
השבמחקמעניין איך הולך בפורטוגל-בטח מתעלפיםםםםםםםםםםםםםםם ממך שם.
נשיקות
מיטל