עמוס ולחוץ השבוע הזה...
העיניים נעצמות ולידיים מוזרה כמעט תנועת ההקלדה.
הן התרגלו כבר לרדד וללוש, ליצור כדורים וטיפות, פרצופים ושמלות.
העיניים נעצמות והראש כבד, לכן אסתפק בתמונות מהיומיים האחרונים, הוואי מתוק של סטודיו בעבודה:
עוגות פרוסות לשכבות שכבות, ממתינות למילוי הקרם המשובח שאוטוטו ימרח עליהן בנדיבות.
והנה המילויים כבר נמרחו והעשירו את העוגות בטעמים ובמרקמים. העוגה מופתה בקרם שוקולד עשיר, פולסה ויושרה, והנה היא ממתינה לתורה בלו"ז העיטופים.
פרחי סוכר צבעוניים בשלל צבעים וצורות ממלאים את ארונות הזכוכית בצבע וניחוח מתקתק, ואת הלב והנשמה באושר. המשך שבוע צבעוני שיהיה!
כל כך מפתה להתגנב לממלכה שלך ולשאוף אויר מתוק והשראה... אהבתי להציץ לך.. מחכה לעוד (:
השבמחקאת מוזמנת!
השבמחקהתמונות של העוגה עשו לי חשק למשהו מתוק. נראה לי שהגיע הזמן להפסקת קפה (ועוגיה). (-:
השבמחקשלום
השבמחקרציתי לומר לך שגם האתר שלך וגם הבלוג שלך כ"כ אסטטיים ומפתים שזה פשוט תענוג לשוטט.
חגית.
וואהו... כמה שכבות יש בעוגה הזאת???
השבמחקאת מרטיבה את העוגות?
הבעיה היא שמרטיבים את העוגות אז היא מתנפחת ואז אין פרופורציות בין השכבות
וואאאאאאאאאווווווווווו איזה יופי
השבמחקמקסים! נראה מפתה לנגוס!
השבמחקהיי טל, הכל נראה מדהים!!!
השבמחקהאם אני יכולה לשאול איזה מילוי את שמה בין שכבות העוגה?
הכל נראה כל כך יפה!
השבמחקהעוגה גבוהה וענקית. מרשימה שכזו גורמת לי לחטוף פרוסה מהר מהר לפני שמישהו יראה ;)
הפרחים.... אם לא הייתי יודעת שזה בצק סוכר הייתי אומרת שהם אמיתיים! מהמם!!
תודה תודה!
השבמחקותשובות-
* בעוגה כזו יש 5 שכבות המופרדות אחת מהשניה בקרם.
* אני כמעט תמיד מרטיבה את העוגות הסירופ טעים, לשמירה על עסיסיות העוגה.
* סוג הקרם תלוי בסוג ובטעם העוגה המוזמנת, חלבי או פרווה וכד'.
העוגה המצולמת מצופה בגנאש שוקולד מריר.
שוב תודה על המילים הטובות!
איזה כיף שאת נותנת לנו הצצה ככה מאחורי הקלעים
השבמחקגם לשושנים פשוטות יש את הטאצ' שלך
השבמחק