יום שני, 31 במאי 2010

מראות יומיום


עמוס ולחוץ השבוע הזה...
העיניים נעצמות ולידיים מוזרה כמעט תנועת ההקלדה.
הן התרגלו כבר לרדד וללוש, ליצור כדורים וטיפות, פרצופים ושמלות.

העיניים נעצמות והראש כבד, לכן אסתפק בתמונות מהיומיים האחרונים, הוואי מתוק של סטודיו בעבודה:

עוגות פרוסות לשכבות שכבות, ממתינות למילוי הקרם המשובח שאוטוטו ימרח עליהן בנדיבות.

















והנה המילויים כבר נמרחו והעשירו את העוגות בטעמים ובמרקמים. העוגה מופתה בקרם שוקולד עשיר, פולסה ויושרה, והנה היא ממתינה לתורה בלו"ז העיטופים.






















פרחי סוכר צבעוניים בשלל צבעים וצורות ממלאים את ארונות הזכוכית בצבע וניחוח מתקתק, ואת הלב והנשמה באושר. המשך שבוע צבעוני שיהיה!

12 תגובות:

  1. כל כך מפתה להתגנב לממלכה שלך ולשאוף אויר מתוק והשראה... אהבתי להציץ לך.. מחכה לעוד (:

    השבמחק
  2. התמונות של העוגה עשו לי חשק למשהו מתוק. נראה לי שהגיע הזמן להפסקת קפה (ועוגיה). (-:

    השבמחק
  3. שלום
    רציתי לומר לך שגם האתר שלך וגם הבלוג שלך כ"כ אסטטיים ומפתים שזה פשוט תענוג לשוטט.
    חגית.

    השבמחק
  4. וואהו... כמה שכבות יש בעוגה הזאת???

    את מרטיבה את העוגות?

    הבעיה היא שמרטיבים את העוגות אז היא מתנפחת ואז אין פרופורציות בין השכבות

    השבמחק
  5. וואאאאאאאאאווווווווווו איזה יופי

    השבמחק
  6. מקסים! נראה מפתה לנגוס!

    השבמחק
  7. משהי שמתעניינת...1 ביוני 2010 בשעה 11:40

    היי טל, הכל נראה מדהים!!!
    האם אני יכולה לשאול איזה מילוי את שמה בין שכבות העוגה?

    השבמחק
  8. הכל נראה כל כך יפה!
    העוגה גבוהה וענקית. מרשימה שכזו גורמת לי לחטוף פרוסה מהר מהר לפני שמישהו יראה ;)
    הפרחים.... אם לא הייתי יודעת שזה בצק סוכר הייתי אומרת שהם אמיתיים! מהמם!!

    השבמחק
  9. תודה תודה!
    ותשובות-
    * בעוגה כזו יש 5 שכבות המופרדות אחת מהשניה בקרם.
    * אני כמעט תמיד מרטיבה את העוגות הסירופ טעים, לשמירה על עסיסיות העוגה.
    * סוג הקרם תלוי בסוג ובטעם העוגה המוזמנת, חלבי או פרווה וכד'.
    העוגה המצולמת מצופה בגנאש שוקולד מריר.

    שוב תודה על המילים הטובות!

    השבמחק
  10. איזה כיף שאת נותנת לנו הצצה ככה מאחורי הקלעים

    השבמחק
  11. גם לשושנים פשוטות יש את הטאצ' שלך

    השבמחק